20111205

SuperCocoChoco


When I want something sweet, this is what I stir together:
Palmsugar, coconut flour, cocoa powder and/or carob, a dash of virgin coconut oil and a pinch of sea salt. A little cinnamon doesn´t hurt either. Then I add some coco water or just plain water until it´s mushy. It´s extreeeemely good. I know I´m weird, but seriously, it´s like chocolate mousse or something. Not saying it´s healthy, just healthiER. But listen to what my beloved virgin coco oil can do to you:
-Control blood pressure and cholesterol
-Strenghten immune system
-Help stabilize weight
-Reduce work load of liver and kidneys
-Improve digestion

You can also use it as a moisturiser or conditioner...

And it tastes so goooood!

(No one paid me to post this. I wish someone would)

2 comments:

Chassi said...

Kuleste grøten på lenge! Jeg bestilte faktisk carob for første gang i går og er sinnsykt spent! Aldri hørt om det før!! Er det godt? Is this the way to use it? Og så kombinerer du med kakao... Jeg tar notater. :)

Takk for den!

SiljeOhlaLA said...

Jeg syns carob er knallgodt! Man maa kanskje venne seg til det, men det er paa en mate sötere enn kakao. Ikke saa bittert. Ogsaa har det en liten liten smak av... lakris?! Haaper det faller i smak da!! Si fra om du kommer opp med en fantastisk ny grötoppskrift med carob;)